Friday, 12 August 2011

Suara Hati Hanny...

Bismillahhirahmanirrahim...
    Assalamualaikum...

erm.....thun ni, aq nak Ramadhan better dri thun lpas dr sgi amalan..Insya-Allah...thun lpas truk..hurmm.......
    bile tiba Ramadhan tahun nih....rse mcm ta sonok plak....tak bleh nak bka puase ngan fmily stiap mggu cam 3 thun yg lepas...pastu...aq teregtlaa kat fmily aq...erm...aq terengatkan kwn2 lme dulu...
FIQA, SHIQA, HAIZA, DILA, NURIN, ANA, AIN, E-CAH....
korang tahu tak, aq rindu sama kamoo...............arh........aq tergt time kte bkak puase sme2 dlu...kte moreh sesame..huhuh....thun neyh...berbeda mcm 3 thun lpas...bile mao jumpe???

HuhUHUHUHu...

uwaa................kat sini tak best...huhuhuhuh......

Ermm....tarawih, kat sini pon dimamkan oleh peljar tahfiz..yg bezanyer bdak tahfiz ni bru umor 16-17thun...kalau kat chulan dak2 INTIM...Institut Tadbiran Islam Negeri....So, atas 18 laa yer...hehehe....
haha...aq nak bgtao  ni.....bdak2 tahfiz yg dtg tuh poplar sgt kat asrama perempuan semaian...erm...yerlaa....bile bdak tahfiz tu msuk jer kat d.m, sume pndg dorang...aku tak..oke, aq ngaku ade pandang tp, skilas jer..tak brani nak pndg lebih...jge pndgn...hehe...cewahh...btulla...haha...agk2 popular di dalam dorm aq...hihihi,...well, kat SEMAIAN neyh, ssah bebeno nak mncri llki yg alim....ermm...

No comments:

Post a Comment