Wednesday, 30 May 2012

Hasil kerja baru...

السلام عليكم...



Ok...kli ni sye nak post kan plak homemade craft from felt yg sye bru buat...asalnye 3 tmpahanjer..tpi, bile upload gmba kat fb, ad plak kwn2 sye yg bertnye psl hasil kerja sye nih...ok..ni 2 lgi asil kerja yg sye buat..:)




Yg ni yg baru..nme yg dijahit tuh terpakse di blurkan, sbb nnti terkantoi plak org yg mnyuruh buat tuh..
Bentuk cammnih rm3.60..satu hruf rm0.10

yg nih plak blkg yg kat atas tuh...

ok2..ni yg dah siap....berlabuci2///nme jga perlu di blurkan..kena jge rahsia org..hehe

yg nih yg kat atas tuh, sme jer..mcm nih hrgenyer rm5.00 sbb bnyk huruf n size yg agak besar..

gambar nih sye upload blik sbb tmbah labuci jer..harge still sme.. :)

ni pun sme mcm kat atas tuh

ha..yg nih yg baru buat gak...yg ni kwn sye mintak buatkan bentuk pensil..agak pening gaklaa mmkirkan mcm ne nak buat...

yg nih blkg yg kat atas tuh...hargenyer rm3.30..

Ok laa...smpai sini jer post tuk kli nih..nnti klau dah siap yg len2, akan diuploadkan jga gambarnye2...

Tak tahulaa sme ader ad yg nak buka n lihat2 blog sye nih...sye hanye berkongsi...wee~  ^^..

No comments:

Post a Comment