Monday, 28 May 2012

Hobi baru saye

Assalamualaikum....

:)

Heheh...dah lame tak updatingmy not cute n pretty blog nih...hurm..kekangan mase yg dihadapi, n tak tahu nak tlis ape...haih....

Ok2...  Kali ni sje nak buat entry psal my leisure activity at home on this holiday...(rojak betulla bhase saye =_=")

Erm....ape leisure activity tuh??

Membuat kraftagan menggunakan kain felt...
Sbenarnye, dah ramai yg buat benda nih..tpi, tetibe plak jadi popular dalam klgn plajar2 kelas saye..sbb mak Zariq (classmate sye) jahitkan n buatkan pensil case dripde kain felt utk dye.. Lpas tu, dye pun show laa kat kelas kteorg...ader yg buat tmphn lgi tuh..

 Dari situ hasrat sye yg dah lme terdetik sjk thun lepas nak buat handmade mnggunakan kain felt ni berkobar2..heheh...selain dpat sdikit wang utk dijual pade kwn2 sye...erm...tpi,kenalaa byr blik kat supplier sye iaitu mak saye yg tercinta..hehe....tpi, ader profit lgi tuh... heheh.... okelaa...ni antre cotoh yg kwn2 sye tempah..tpi baru smpat buat dua jer..adeh...nak kena cpat buat ih...nnti tak study plak...exam SPM lgi brape blan jaa nih...huhuh... 0.o..
Yg ni yg kawan sye tempah buatkan....maybe mcm kosong jer nih...tpi, sye buat brdsrkan ape dye mintak... Harge ni  yg kat bwah nih RM3.20...satu huruf rm 0.10...mahal?? erm..tak tahulaa....dorang kate ok, sye ok ajerlaa.. hihi  :)


esh, jhitan kena perbaiki lagi nih...

Yg ni pun yg kwn sye tmpah......hargenye dgan kat bwh nih, RM 3.60..

Nih yg depan kat atas tuh.. :)

Err....tak siap lgi..in progress..heheh
  Errm...mmg tak bnyk pilihan wrne lgi nih...sbb bru berjinak2 jaa nih....nnti2...akan dipelbagaikan wrne n reka bentukk....lagipu, sye tringin nak buat bentuk mknn plak... kind a cute... hehe.. :)

Dengan ini say menutup post sye...

Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment