Monday, 4 June 2012

Assalamualaikum...

Err...jam  pkul brape erk? okey, jam telah menunjukkan pukul 4:39 a.m...whoa...pagi yer..k...sye dah mle dgr burung2 berkicauan kat luar tuh..urh..tak tidoo lagi... hihi..

Ok..di kesempatan ini, saya mahu menguploadkan lgi beberapa hasil kerja kraft saye yg tak sbrpe yg ditepah oleh rakan2 saya nih..ohkey..memang cuti 2 minggu nih saye asyik abiskan mse dgn sew..sew...n sew...urm.. O.o...

Okey..ni bbrapa pic yg sye dah buat..do leave ur comment.. :)

Skli pndg mcm Patrick dlm citer Spon-ge-bob pun ader...haha...Nih, kwn sye Shafiqa yg mintak tlg buatkan..actually, sye tak nak ambil tmphn dah tpi sbb dye kwn sye yg  terchenta,,sye akur juga,,hihi,,cantik ke tak erk??? hurm..hargenyer  rm4.00...but, dye mintak discount as a friend, say buatla 3.60..haha
k..yg ni blkg yg kat atas tuhh,,  hurm..hargenyer  rm4.00...but, dye mintak discount as a friend, say buatla 3.60..haha  ,
ni pun kwn sye Azlina yg tmpahkan..dye buatkan nme dye ngan kwn dye (my friend too) Nadiah.. :)

yg ni blkg yg kat atas tuh..harge 4.60..

yg nih hargenyer rm3.80..ikut huruf.. :)

ni sme mcm yg kat atas tuh..depan blkg ajer pun....kwn sye soh buat...harge sme... sorry gambar blur..kamera shaky...
yg nih sye sje2 jer gatai tangan nak buat...for myself..hee~..poor little chick..no wings..:p



yg ni pu kwan sye Azlina yg suruh buatkan..erm..mcm buruk jer...tak tahulah...do leave ur comments...

ni yg sme gak yg kat atsa tuh..depan blkg....tpi, ni mcm ok sikit..erm..ntahlaa....hargenyer, rm4.00 kot..tak tahulah...urm....




Okeylah..kli ni sje yer...actually, kwn sye ader tempahh gak...wlaupun sbnrnyer tmpahan dah ditutp, but sye dah lembut hati...buat jgaklaa..urm.....lagi 2 nak kne buat,,,urm..nnti kalau dah siap InsyaALLAH..akan diuploakan:)...

Tata...
Selamat Malam a.k.a Pagi...hahaha

Assalamualaikum....

1 comment:

  1. comelnya....
    , mampir cik...
    mampirlah keblog saya, saya tunggu follow baliknya ^_^

    ReplyDelete